Καθημερινές εκδρομές Comfort Stay

Το έμπειρο προσωπικό μας προσφέρει:

Καθημερινές εκδρομές στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας (ή μισή μέρα ξενάγηση). Περιπατητική περιήγηση στην Ακρόπολη στα στενά δρομάκια της παλαιότερης γειτονιάς της Αθήνας: την Πλάκα, τη γραφική παλιά πόλη της Αθήνας, και την πιο όμορφη και άγνωστη σε πολλούς επισκέπτες της, την περιοχή Αναφιώτικα. (Με στάση στο Μοναστηράκι)

Επίσκεψη στην Ακρόπολη (ή Ιερό Βράχο) όπου βρίσκεται ο Παρθενώνας και άλλα αρχαία μνημεία που χτίστηκαν κατά τη βασιλεία του Περικλή τον 5ο αιώνα π.Χ., όταν η Αθήνα ήταν το σημαντικότερο πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο στον κόσμο. Επίσκεψη στο υπέροχο Μουσείο της Ακρόπολης

Καθημερινές εκδρομές στο Ναό του Ποσειδώνα! Βρίσκεται στην άκρη του ακρωτηρίου Σουνίου στη νότια ακτή της Αττικής, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά ή απλώς περπατήστε και παρακολουθήστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

Επίσκεψη στη Λίμνη Μαραθώνα: Μια τεχνητή λίμνη σε απόσταση περίπου 45 χλμ από το κέντρο της Αθήνας. (Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας ακολουθεί τη διαδρομή της Ολυμπιακής διαδρομής του 1896, με αφετηρία τον Μαραθώνα)

Επίσκεψη στη Βραυρώνα, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής. (ένας από τους 20 δήμους που συγκεντρώθηκαν για να συνθέσουν την Αθηναϊκή Πολιτεία). Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας, με ευρήματα και γλυπτά από την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού έως τη Ρωμαϊκή περίοδο). Μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης από τοπικά καταστήματα!

Επιπλέον, επισκεφθείτε την Αρχαία Κόρινθο και τον Ακροκόρινθο στα Βιβλικά ίχνη του Αποστόλου Παύλου
Visit to the Canal of Isthmus and swimming in Loutraki the Bath City.

Ρωτήστε τη ρεσεψιόν μας για λεπτομέρειες!

Μπορεί επίσης να απολαύσετε

Αθήνα

Athens is one of the most impressive capitals in the